Retour beleid

Premiumhair.nl is een webwinkel die een goede klantenservice biedt. Wij hanteren scherpe prijzen en doen ons uiterste best om de producten in goede staat bij u geleverd te krijgen. Mocht u het bestelde product willen ruilen of retourneren dan is dit mogelijk.

 

U heeft het recht om uw bestelde product binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden, te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd op dezelfde rekening als waarmee de bestelling is voldaan. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. De verzendkosten worden ingehouden op het te retourneren bedrag. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket (raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder die u wilt gebruiken). Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Premiumhair.nl geretourneerd worden.

 

Als u een product wilt ruilen of retourneren, verzoeken wij je om binnen 24 uur na levering hiervan melding te maken via ons retourformulier. U kan natuurlijk ook telefonisch contact opnemen via nummer: 06-38650508. Foto’s van eventuele schade of gebreken zijn ook gewenst. Het verschuldigde orderbedrag zal binnen 14 werkdagen na ontvangst van de retourzending teruggestort worden, mits het product in goede staat retour is ontvangen.

 

Geopende en/of gebruikte producten worden niet retour geaccepteerd. Cosmetica producten worden geseald (eventueel met een sticker). Wanneer de sticker en/of seal wordt verwijderd en de verpakking van een dergelijk product wordt geopend, kan het niet meer retour geaccepteerd worden. Voor meer informatie omtrent onze garantie en retouren-regeling verwijzen wij u naar onze Algemene Voorwaarden.